gezellige workshops

Wilt u gezellig een middag of avond heerlijk met bloemen bezig zijn? dan is een workshop bij mij een echte aanrader. Iedere maand kunt u een prachtige creatie zelf komen maken. Ik verzorg alle materialen en tussendoor nuttigen we een heerlijk bakje koffie met een lekkernij. Daarnaast zijn er ook de seizoensworkshops o.a. Kerst, Pasen en Moederdag waarbij je uit verschillende voorbeelden kunt kiezen. onder het kopje maandelijkse workshops en seizoensworkshops staan de voorbeelden, data en prijzen vermeld. u kunt zich opgeven via een mailtje of telefonisch contact met mij opnemen.

WORKSHOPS OP LOCATIE

Tevens verzorg ik ook workshops op locatie. Ik zorg dat alle materialen op locatie aanwezig zijn. U hoeft verder nergens voor te zorgen. Alleen de koffie of thee. Een aantal workshops heb ik al mogen verzorgen. onder andere voor de vrouwenvereniging en voor de bewoners/personeel van verzorgingshuis de Blomhof en leden van Spido te Klundert.

workshops bijzondere gelegenheden

Je hebt bij mij de mogelijkheid om voor een speciale gelegenheid buiten de geplande workshops om bij mij een gezellige workshop te volgen. Voor een verjaardag, afscheid collega, vriendinnendag, vrijgezellendag, vereniging, moeder/dochterdag/ oma/kleindochterdag, zussendag. Noem het maar op!  We kunnen dan een datum inplannen en bespreken vooraf welke creatie jullie willen maken. Hieronder een aantal foto's van reeds verzorgde workshops.