INSCHRIJVING WORKSHOP SEPTEMBER 2021
Eindelijk! 
Als straks iedereen weer heerlijk uitgerust is van vakantie, wil ik weer gaan starten met het geven van de gezellige workshops.
In de maand september kan je kiezen uit de 2 onderstaande voorbeelden.
Het eerste voorbeeld is een ronde taartvorm met een plastic bodem, welke we de rand gaan beplakken met heerlijk geurende kaneelstokjes. Daarna gaan we hem opvullen met mooie materialen, waaronder roosjes, hortensia en blauwe oxypetalum, eustoma.
De kosten voor deze workshop bedragen 35,00 exclusief schaal. 
Het tweede voorbeeld is een mooie krans van ca. 33 cm. opgevuld met o.a. hortensia, roosjes, blauwe oxypetalum, blauwe distels.
De kosten voor deze workshop bedragen € 32,50 inclusief onderbord. Heb jezelf een onderbord dan zijn de kosten   € 30,00
De workshops starten vanaf 6 september tot en met 30 september, in de avonden van ma. tot en met vrij. van 19.30 tot ca. 21.30 uur
In de middagen van Wo. tot en met vrij. van 13.30 uur tot ca. 15.30 uur.
Dit alles met een lekker bakje koffie/thee en een heerlijk stukje taart. ( ook super gezellig en heerlijk in combinatie met een high tea van restaurant de Pastorie, kosten hightea € 18,50.)
Totale bezetting 4 tot 6 personen maximaal, ivm de 
maatregelingen.
Reserveren is nu al mogelijk. 
Heb je ook zo zin om dit te kunnen maken, gezellig met vriendinnen, familie of collega’s, stuur mij  een pb of bel 06-14030906.
Hopelijk tot dan!