INSCHRIJVING KERSTWORKSHOP 2019

Inschrijving kerstworkshops 

 

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de kerstworkshop 2020

I.v.m. De Coronamaatregelen moet ik dit jaar uitwijken naar een andere locatie.Maar een prachtlocatie! 

Ik vind het super dat ik samen met Daphne van de Stad Klundert afspraken heb kunnen maken dat ik toch op een hele veilige manier samen met jullie deze workshop kan geven. Ieder neemt plaats aan een tafeltje apart op 1,5 mtr afstand. Ikzelf loop met een mondmaskertje op zodat ik jullie toch aanwijzingen kan geven.  De materialen worden jullie aangereikt. Jullie hoeven zelf niet van jullie tafel af. Tussendoor worden jullie getrakteerd op koffie/thee met een lekkernij.

 

De volgende data zijn beschikbaar. Aanvang 19.00 uur tot ca 21.00 uur.

 

Week 49:  ma 30 nov. - di 01 – woe 02 dec

Week 50: ma 07 - di 08 - woe 09 dec

Week 51: ma 14 –  di 15 - woe 16 dec

 

Doorgang vindt plaats bij minimaal 20 personen en maximaal 30 personen.

Heb je een datum gekozen, dan schrijf ik je in en bij 20 personen stuur ik je een definitieve bevestiging met verzoek het bedrag over te maken, dan is de inschrijving definitief.

Je kunt kiezen uit de 4 volgende voorbeelden: 

  • 1 toef van ca. 60 cm. opgemaakt met diverse kerstgroen en steeneik, met verlichting, dennenappeltjes en kerstballetjes. Kosten € 45,00.  Wil je ook de aardewerk kruik erbij afm. 28 x 30 cm.( zie afzonderlijke afbeelding, let op beperkte voorraad,) dan zijn de kosten € 70,00. Wil je de kruik bestellen, dan dient deze sowieso afgenomen te worden, daar ik deze moet bestellen)
  • een guirlande van ca. 100 cm.  diverse kerstgroen met verlichting, dennenappeltjes en kerstballetjes. Leuk voor op de schouw of om op de tafel te leggen kosten € 50,00. Wil je de creatie compleet met trapje van 1.20 cm. dan zijn de kosten € 60,00
  • Een mooi ronde krans met diverse kerstgroen met verlichting, dennenappeltjes en kerstballetjes. kosten € 40,00. ( kan zowel hangend als liggend.) Wil je de krans inclusief kerstklokken € 45,00( heb je het hertenkop nog van voorgaande jaren, dan is dit ook mogelijk om die in de krans op te maken.)
  • Een langwerpig tafelstuk van ca. 70 cm. diverse kerstgroen met verlichting, dennenappeltjes en kerstballen. Kosten € 45,00

 

Dit jaar een hele andere kerstworkshop, maar ik ben verheugd dat mede door de samenwerking met de Stad Klundert dit toch mogelijk is.

(Uiteraard wel alles onder voorbehoud ivm COVID-19). Mocht het kabinet dinsdag beslissen dat de horeca gesloten moet worden, dan blijft de voorinschrijving staan, zodat, mocht de versoepelingen weer ingaan, dan ben je verzekerd van een plaatsje. Gaat het op het laatste moment toch niet door, dan wordt het bedrag uiteraard teruggestort.

 

We maken er samen een gezellige avond van.

Gr. Marion